Väcktes tidigt för att i rullstolen bli iväg körd till provtagningsrummet där jag skulle bli stucken och pulsen skulle kollas.

De stack mig en gång, två gånger, tre gånger. En ny sköterska kom in. Hon stack mig upprepande gånger. De värmde, prövade att sticka i handen. Till slut fick jag köras till operation där de fick sätta en nål Suck.

Idag vägdes jag också. Vilken tur att jag sett till att "fuskkissa" inne på toan och istället vätska upp mig med nästan en liter vatten. Det är inte det att jag vill hålla på såhär. Jag vill på riktigt bli frisk och ser då inget annat alternativ än att påskynda det hela genom att ha en högre vikt så att jag får komma tillbaka till Östra sjukhuset. Vägde 39,5 kg.

I övrigt vare dagen tung då jag trots min "viktökning" inte får komma till Östra förrän på måndag. Är rädd att öka för snabbt i vikt trots att det hela går för långsamt. Förvirrad, orolig och frustrerad.

På eftermiddagen kom läkaren in och sa att det fanns en möjlighet att jag skulle få slippa Östra och istället åka direkt till Varberg men att jag då måste få upp mitt BMI ytterliggare lite till. Detta gjorde att hoppet ökade lite och kvällen bjöd på ett mer postivt humör.